Kiire köögiviljasupp

2-3 suuremat kartulit
2-3 porgandit
1/4 kapsapead
1 sibul
1 leht loorberit
1 küüslauguküüs
veerand teelusikatäit sinepit
veerand teelusikatäit mädarõigast
1 kuubik köögivilja- või loomalihapuljongit
vastavalt maitsele maitserohelist

1. pesta, koorida, hakkida kartulid, porgandid, kapsas, sibul ja küüslauk
2. panna keema ca 1 l vett
2. kuumutada sibul ja küüslauk õlis kuni sibulatükid on kergelt kuldsed
3. kuumutada õlis viilutatud porgand
4. panna köögivili keevasse vette, lisad puljong ja maitseained ning keeta kuni köögivili on pehme
5. süüa vastavalt soovile hapukoorega

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

48 kommentaari “Kiire köögiviljasupp