Sibulatäidis pannkookidele ja pirukatele

500 g mugulsibulaid
50 g rasva või pekki
100 g suitsuvorsti
1-2 keedetud muna
köömneid või soola
pipart

1. Puhasta sibulad ja tükeldada.
2. Keeda kanamunad.
3. Sibulad pruunista ja hauta rasvas koos suitsuvorsti tükkidega. Kui sibulad on pool pehmed sega nad kokku hakitud munadega ja maitsesta.
Võid kasutada pannkookide ja pirukate täidisteks jne.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Sibulatäidis pannkookidele ja pirukatele

  1. Mrs. Ingrid M. Liodden (Norway)

    The church choir, of which I am a member, will visit Tallinn this April (28th – 30th). We prepare for the trip by giving eachother “Today’s Tallinn” – misc. info about the city. I want to make some Estonian pastry (I love baking) and found the recipe on barley bread. You just have to tell me how long does it take in the oven, and how hot?