Galliano Hot Shot

2 cl Gallianot
2 cl kohvi
vahukoort

Vala liköör teelusika abil kuumale kohvile (et jook jääks kihiline). Peale pane kergelt vahustatud koort. Joo kohe põhjani.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

341 kommentaari “Galliano Hot Shot

  1. Se jummala hea jook. Eile tegime musiga :) hakkab hästi sarve ka. :) . Yks parimaid-soovitan kõigile. (y) . PS! Kui panna nats gallianot ja hustlerit peale , saab väga hea köharohumaitselise kokteili,. Jooge mõnuga :*

  2. kõige lemmikum! :)

    ja gallianot on eetis saada küll. suuremates poodides peaks kõigis olema. rimis on kindlasti 😉

  3. Galliano retseptis on viga. Kuumale kohvile Gallianot valada ei õnnestu, õige järjekord on 2cl Gallianot, siis lusika abil 2cl kuuma kanget kohvi ja kõige peale kergelt vahul vahukoor. Just kergelt vahul, sest muidu tekib kõige peale selline tugev vahukoore kork, mis kokteili nautimisel pole kuigi meeldiv. Kokteil juuakse korraga põhjani. Kiht- kihi haaval tarbimisel kaob kokteili mõte ja hea maitsete sümbioos jääb olemata.

  4. tegelikult, jah, liköör ikka enne ja siis lusikaga kohv peale, et jääks kihiline. See minu viimase aja üks lemmik!!