2 cl Gallianot
2 cl kohvi
vahukoort
Vala liköör teelusika abil kuumale kohvile (et jook jääks kihiline). Peale pane kergelt vahustatud koort. Joo kohe põhjani.
2 cl Gallianot
2 cl kohvi
vahukoort
Vala liköör teelusika abil kuumale kohvile (et jook jääks kihiline). Peale pane kergelt vahustatud koort. Joo kohe põhjani.
Se jummala hea jook. Eile tegime musiga
hakkab hästi sarve ka.
. Yks parimaid-soovitan kõigile. (y) . PS! Kui panna nats gallianot ja hustlerit peale , saab väga hea köharohumaitselise kokteili,. Jooge mõnuga :*
kõige lemmikum!
ja gallianot on eetis saada küll. suuremates poodides peaks kõigis olema. rimis on kindlasti 😉
kas eestist kuskilt seda gallianot ka saada on? ise küll kuskil näinud pole
Tegelikult asja teeb kõige paremaks natuke kaneeli vahukoore peal.
Galliano retseptis on viga. Kuumale kohvile Gallianot valada ei õnnestu, õige järjekord on 2cl Gallianot, siis lusika abil 2cl kuuma kanget kohvi ja kõige peale kergelt vahul vahukoor. Just kergelt vahul, sest muidu tekib kõige peale selline tugev vahukoore kork, mis kokteili nautimisel pole kuigi meeldiv. Kokteil juuakse korraga põhjani. Kiht- kihi haaval tarbimisel kaob kokteili mõte ja hea maitsete sümbioos jääb olemata.
üli-mega super hea jook.
tegelikult, jah, liköör ikka enne ja siis lusikaga kohv peale, et jääks kihiline. See minu viimase aja üks lemmik!!
see yks ytlemata hea jook,ja hen sul t2itsa 6igus:)
tegelikult tuleb valada kohvi galliano peale mitte galliano kohvi peale
super,soovitan kõigile
Väga väga hea jook:)