Tomatipoisid seenemaal

500 g värskeid või 250 g kupatatud seeni
1-2 mugulsibulat
1-2 sl rasvainet
jämedat soola
2-3 sl hapukoort
8 väiksemat tomatit
1-2 tl võid
petersellilehti või sibulapealseid

1. Hauta rasvaines hakitud seened ja sibulad, lisa hapukoor ning maitsesta.
2. tõsta seened küpsetusvormi või ümmargusele pannile, lao seente peale tomatid varrepoolse otsaga allapoole. Iga tomati peale puista veidi soola ja pane võitükike.
3. Küpseta toitu praeahjus kuni tomatid on läbiküpsed.
4. Serveerimisel puista peale hakitud maitserohelist. Lisandiks paku keedetud või praetud kartuleid või sõmerat riisiputru ja lehe-, kurgi- või redisesalatit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga