Osso Buco

1 kg veiseliha (koodist)
2 sl nisujahu
2 sl võid
1,5 dl puljongit
1 suurem mugulsibul
1 porgand
500 g konservtomateid
1 tl jämedat soola
jahvatatud valget pipart
1 sl sidrunimahla
1 tl salveid
2 sl hakitud peterselli

1. Lõika liha 2,5-3 cm läbimõõduga tükkideks.
2. Paneeri lihatükid jahus ja pruunista võis.
3. Tõsta lihatükid potti. Vala peale puljong ja lase tasasel tulel 0,5 tundi haududa.
4. Haki sibul, lõika porgand väikesteks kuubikuteks, kuumuta pannil läbi ja vala liha juurde potti. Lisa ka konservtomatid koos vedelikuga. Maitsesta soola, pipra ja salveiga.
5. Hauta kaane all veel umbes 1 tund või kuni liha on pehme. Maitsesta sidrunimahlaga. Raputa peale hakitud petersell.
Serveeri valge leiva või keedetud kartulite ja salatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

5 kommentaari “Osso Buco