Räimetort

1 kg värsket räime
2-3 suurt sibulat
0,5 l majoneesi (Provansaal)
1-2 kõvaks keedetud muna
rohelist sibulat
äädikat
soola
pipart

1. Puhasta räimed ja pane 24 tunniks (võib ka kauemaks) soolasesse äädikamarinaadi (tee marinaad suhteliselt kange äädikaga, soola lisa palju, sest muidu jäävad kalad magedad).
2. Puhasta räimed selgroost.
3. Lõika sibul õhukesteks viiludeks.
4. Aseta kausi põhja sibularattad, kata nad majoneesiga ning aseta peale kiht räimi. Nii kiht kihilt korrates, iga kihi vahele lisades pipart (võib ka muid sobivaid maitseaineid, näit. maitserohelist).
5. Lõppvormistuseks kata viimane kiht majoneesi ja hakitud keedumunaga ning kaunista rohelise sibulaga.
6. Serveeri äsjakeedetud auravate kartulitega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

45 kommentaari “Räimetort