Kiirpärmitaignast pizza

40 g pärmi
1,5 kl sooja vett
1 tl suhkrut
1 tl soola
6 sl õli
2 kl jahu (kuhjaga)

KATTEKS:
ketshupit
vorsti või sinki
2 tomatit
(veidi soola ja pipart)
juustu
pitsamaitseainet

1. Murenda pärm sooja vette ja lahusta segades.
2. Lisa suhkur, sool, õli, jahu ja sega pehme taigen.
3. Antud kogusest saad 2 keskmise suurusega põhja, jaga taigen kaheks ja suru märgade kätega rasvainega määritud vormidesse.
4. Kata taigen ketshupitriipudega, vorsti- või singiribadega, tomatitükkidega, vähese soola ja pipraga, riivjuustu ja pitsamaitseainega.
5. Küpseta 220°C 25 min.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga