Kurgisalat

3 kilo kurke
3-4 mugulsibulat
1 sl tilliseemet
1 sl küüslauku
1 sl mädarõigast
3 sl jämedat soola
3 sl suhkrut
1 sl sinepit
4 sl 30% äädikat

1. Koori kurgid ja sibul ning viilutada.
2. Haki peeneks tilliseemned ja küüslauk.
3. Puhasta ja riivi mädarõigas.
4. Pane kõik ühte suuremasse roostevabasse nõusse.
5. Sega juurde maitseained ja lase vajutuse all 24 tundi seista.
6. Purki ja külmkappi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

6 kommentaari “Kurgisalat

  1. fantastiline salat!!!!krõmpsuvad kurgod on niisugused nagu oleksid päris värsked.Proovisin ka koorimata kurkidega,tulemus on veelgi parem .Meie peres on nimeks sel salatil krõmpskurk.

  2. olen juba selle retspti järgi päris mitu aastat kurke teinud tõesti väga maitsvad kurgid võib öelda et meie pere lemmikud