Sidrunikook

4 muna
1 klaas suhkrut
200 gr võid või margariini
1 suure sidruni mahl
ja riivitud koor
3-4 spl piima
300 gr jahu
1 tl küpsetuspulbrit

1. Munad kloppida suhkruga lahti, lisada sulatatud ja jahutatud margariin, sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor.
2. Jahu segada küpsetuspulbriga ja lisada taignale vaheldumisi piimaga. Taigen hõõruda kohevaks ja valada kohe rasvainega määritud ahjuplaadile.
3. Küpsetada keskmise kuumusega (200°C) ahjus kuldpruuniks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

50 kommentaari “Sidrunikook

  1. Hirrmus hea kook!!!! parim mis mul kunagi välja tulnud.
    vedelamat sorti taigen ehmatas esialgu ära, aga kook ise tuli mõnusalt sõmer nagu keeks.

  2. Hirrmus hea kook!!!! parim mis mul kunagi välja tulnud.
    vedelamat sorti taigen ehmatas esialgu ära, aga kook ise tuli mõnusalt sõmer nagu keeks.