Karude meekook

TAIGEN:
2 muna
1 kl suhkrut
2 sl mett
100 g võid
4 kl jahu
2 tl küpsetudpulbrit

TÄIDIS:
600-700 g hapukoort
1 kl suhkrut

1. Munad suhkruga lahti kloppida, segada sulatatud või ja soojendatud meega. Lisada küpsetuspulbriga segatud jahu ja sõtkuda valmis kõva taigen.
2. Taigen rullida õhukeselt plaadile (sellest saab kaks üsna suurt plaaditäit).
3. Küpseta kook helepruuniks ja lõika neljakandilisteks tükkideks. Koogitükid poolita, poolte vahele määri täidis ja lase seista 1-2 ööpäeva.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

61 kommentaari “Karude meekook

  1. Appi, ma küll ei jõua 2 ööpäeva oodata, hehe:) Aga, eks ma teen ikka ja söön lihtsalt varem ära, nagu mul alati kombeks.