Teekook

TAIGEN:
150 g margariini
100 g suhkrut
noaotsaga soola
1 sidruni riivitud koor
1 suur või 2 väikest muna
500 g nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
1 kl piima

KATE:
400 g nisujahu
300 g võid
200 g suhkrut
2 tl kaneeli
noaotsaga soola

Kõigepealt teha valmis kate: jahu, suhkur ja jahedas hoitud või hakkida sõmeraks puruks ning segada soola ja kaneeliga. Tõsta külmakappi.

Taigen:
1. Margariin vahustada, hõõruda juurde suhkur, munad, maitseaine, siis piim vaheldumisi küpsetuspulbriga segatud jahuga.
2. Taigen rullida sõrmepaksuselt välja, asetada võitatud ahjuplaadile, pintseldada pealt piimaga, puistata peale katte-puru ja küpsetada keskmise kuumusega ahjus umbes 20 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga