Sügisene seenevorm

150 g peekonit
2 mugulsibulat
500 g värskeid seeni (nt kukeseeni, austerservikuid)
250 g hapukoort
aroomisoola
sidrunipipart
200 g riivitud juustu
0,5 pakki röstsaia

1. Lõika peekon ribadeks, haki sibul ja tükelda seened.
2. Prae pannil peekoniribasid ja hakitud sibulat, lisa seened ning kuumuta korralikult läbi.
3. Kalla peale hapukoor ja sega, maitsesta aroomisoola ja sidrunipipraga.
4. Lõika sai kuubikuteks ja pane võiga märitud ahjuvormi. Tõsta peale peekoni-seenetäidis ning puista üle riivjuustuga.
5. Küpseta ahjus 200°C juures 15 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

74 kommentaari “Sügisene seenevorm