Hiina kanamix (wok)

600 g kanafileed
200 g ananassi (konserv.)
1 punane paprika
1 kollane paprika
1-2 porgandit
2 keskmist sibulat
bambusevõrseid (konserv.)
sojakastet (soovitavalt “Kikkoman”)
soola
muid terevamaitselisi mekitajaid
kui veel soovi, siis röstitud maapähkelid

1. Haki sibul, paprika, ananass, kanafilee. Riivi porgandid.
2. Kuumuta pannil õli-soja-maitseainetesegu. Lisa fileepalad. Kiirelt segades krõbista palukesed pruuniks.
3. Lisa sibul, porgand. Sega ohtralt. Vajadusel lisa õli segu.
4. Lisa ananass, paprika ja bambus.
5. Sega-sega-sega. Vahepeal pühi laubalt higi.
6. Viska veel paar sortsu kärtsuaineid (karri, cayenne, pähklid)
7. Serveeri keedetud riisiga. (Riisi võid enne keetmist praadida õlis koos maitseainetega).
8. Juurde sobib oivaliselt punane kuiv vein, puhas vesi või roheline tee. Võib ka õlu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

50 kommentaari “Hiina kanamix (wok)