Jannsoni kiusatus

8 keskmist kartulit
1-2 mugulsibulat
1 karp naturaalset kalakonservi
0,3 l koort
2 sl võid
1 sl riivsaia
1 tl soola

1. Sibul tükeldatatakse ning pruunistatakse rasvas. Kartulid kooritakse ja tükeldatatakse tuletikukujulisteks tükkideks või riivitakse jämeda riiviga.
2. Pooled kartulitest laotakse määritud vormi põhja, peale asetatakse sibulad, kalatükid ning kaetakse ülejäänud kartulitega. Peale valatakse kalaleem ja pool koorest. Ülejäänud soolaga maitsestatud koor lisatakse küpsetamise lõpupoole.
3. Riputatakse üle riivsaiaga. Küpsetatakse 225°C juures tund aega. Serveeritakse toorsalati või marineeritud köögiviljadega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

9 kommentaari “Jannsoni kiusatus

  1. Hmm… janssoni kiusatus tegelikkuses natuke erinev antud retseptist,ei noh muud pole midagi a ma kardan ,et too kalakonserv hea asja lörri ajab,originaalis siis anjovise filee ja värsked räimed :).