Skoone kartulid

8 keskmist kartulit
1 suur mugulsibul
2 sl võid
0,4 l koort
1 tl soola
pipart
tilli
peterselli

1. Kartulid kooritakse ja tükeldatatakse kuubikuteks.
2. Või sulatatakse potipõhjas, lisatakse kartulid ja sibulad. Valatakse peale koor. Kartulid hautatakse pehmeks, segades aeg-ajalt.
3. Valmis toit maitsestatakse soola ning pipraga ja riputatakse peale maitserohelist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

108 kommentaari “Skoone kartulid

  1. Mina olen skoonesid veidi enda jaoks kõvasti maitsvamaks mugandanud. Kindlasti panen ka küüslauku, päevalilleseemneid ning mitu pakki sulatatud juustu lõpus. Ning kellele meeldib siis võib panna ka näiteks magusat t¹illi kastet. Tulemuseks on mõnus ja toitev roog. Kindlasti proovige!!