Räimepizza

Taigen:
1,5 kl vett või piima
30 g pärmi
1 tl soola
300 g sepikujahu
120 g nisupüüli
2 sl toiduõli

Kate:
2 sl tomatipastat
1 sl toiduõli või võid
1-2 mugulsibulat
400 g räimefileesid
soola
pipart
1 sl hakitud tilli
6 vürtsikilu
1 kl riivitud juustu

1. Vedelda pärm leiges piimas, lisa teised ained, sõtku taigen ja lase soojas kohas kerkida.
2. Rulli taigen õhukeseks, tõsta võiga määritud küpsetusplaadile. Määri peale õhuke kord tomatipastat, sellele pane esmalt hakitud ja praetud sibulad, peale laota räimefileed. Puista üle soola, pipra ja tilliga.
3. Räimefileedele pane luudest puhastatud vürtsikilud ja kata riivitud juustuga.
4. Taignaääred tõsta kattele, suru kokku, lase veidi aega kerkida ja küpseta keskmise kuumusega ahjus 25-30 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Räimepizza