Kiire ja mõnus pajaroog

1 pk külmutatud juurviljasegu (näit. “Aedniku maiuspala”)
200 g hakkliha
1 sibul
õli
maitseaineid

1. Pane juurviljad vähese veega keema.
2. Koori ja tükelda sibul.
3. Kuumuta hakkliha ja sibulat pannil paraja kuumusega kuni sibul muutub klaasjaks, tõsta pann tulelt ära.
4. Kui juurviljad on pea-aegu pehmeks keenud, kalla liha-sibul potti ja maitsesta. Ongi valmis!
Hüva nõu: Kui Sulle piimasupid maitsevad, võid sinna kõige lõpus ka piima lisada. Sellisel juhul võiks praadimisel õli asemel võid lisada ja lusikatäie jahu juurde raputada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

64 kommentaari “Kiire ja mõnus pajaroog

  1. kui see kõik tõsta veel ahjuvormi/plaadile ja valada peale muna-piima-riivjuustu segu ning ahjus küpsetada, on ka väga hää