Lihtne ja kodune Idamaine kaste

1 punane paprika
1 roheline paprika
1 kollane paprika
1 suur tomat või kaks keskmist
1/2 kurki (luunja)
3-4 sardelli või 200 g keeduvorsti või hakkliha
1/2 tl musta pipart
1/2 tl küüslaugupipart
1/2 tl chillit
1/2 tl mahedat paprika pulbrit 1/2 tl suhkrut
1/2 tl soola
ketshupit

1. Haki kõik komponendid (paprikad, kurk, tomat ja lihatoode)
2. Pruunista pannil kõigepealt paprikad ja kurk, seejärel lisa lihatoode. Kui vorst-sardell juba küpsema hakkab lisa ka hakitud tomat. Kui tomat omakorda on juba kuum lisa ketshupit nii palju, et kaste oleks parajalt vedel.
3. Lisa kõik maitseained ja hauta kaane all umbes minut.
Juurde paku pastat, riisi või kartulit …

Head isu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga