Hailõigud kapparivõis

800 g haifileed (u. 200 g viil)
16 anshoovisefileed
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
Worcestershire`i kastet
1 sidruni mahl
2 sl nisujahu
125 ml toiduõli
150 g võid
2 sl kappareid

1. Loputa haifileed külma vee all ja kuivata. Pikeeri anshoovisefileedega ja maitsesta soola, pipra, Worcesteri kastme ning sidrunimahlaga.
2. Paneeri fileed jahus ja prae teflonpannil õlis umbes 15 minutit. Tõsta fileed pannilt ja jäta sooja kohta seisma. Kalla ära õli.
3. Sulata pannil või, kuumuta selles kappareid ja kalla kalale. Serveeri juurde redise-shampinjonisalatit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

10 kommentaari “Hailõigud kapparivõis

  1. Mina igatahes olen haikala eestis ostnud. Aga iga haikalaliha ei ole üldse maitsev. Teadmiseks veel, et hailiha on erinevaid liike.

  2. Ja haikala myyakse nyyd siis poes nii muuseas nagu jahu ja suhkurt-alati saadaval?

    Edu igatahes kes yritab seda rooga teha.