Baklaþaanirullid juustuga

baklaþaane
riivjuustu
hapukoort või majoneesi
küüslauku
praadimiseks õli

1. Arvesta nii, et ühest baklaþaanist saab 5-7 pikuti viilu, igale 50-60 g täidist.
2. Viiluta pestud baklaþaanid pikuti ja pane 20 minutiks soolvette ligunema.
3. Kuivata majapidamispaberiga, prae õlis mõlemalt poolt helepruuniks.
4. Lase baklaþaaniviiludel jahtuda, samal ajal sega riivjuustustust, majoneesist ja pressitud küüslaugust (maitse järgi) parajalt paks täidis. Soola ei ole vaja lisada, juust on ise piisavalt soolane.
5. Võta supilusikaga täidist ja keera pikuti baklaþaaniviilu sisse. Millegagi kinnitama ei pea. Võid kohe süüa, aga paar tundi külmkapis seismist muudavad maitse paremaks.
Hüva nõu:
Kui ei tihka tegema hakata, aga soovid teada, kuidas maitseb, siis Poliinia kohvikus on müügil, nimeks “Baklaþaanid Benjamin” :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Baklaþaanirullid juustuga

  1. Olen ise suur baklazaani armastaja ja retsept on väga hea.
    Ning proovisin nii majoneesi kui ka hapukoorega. Soovitan siiski majoneesi. Maitsvam.
    Head isu