Karamellised hapukapsad mee ja jõhvikatega

1,5 kg hapukapsaid
1/2 kl mett
1/2 kl õli
1 kl jõhvikaid

Kapsad panna veega keema
Kohe lisada kõik teised ained ja keeta kuni vesi täiesti aurustub. Kui vesi on aurustunud hakkavad kapsad karamellistuma tänu õlile ja meele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

3 kommentaari “Karamellised hapukapsad mee ja jõhvikatega

  1. Tegin ka, väga hää sai ja läks karamelliseks küll. Kapsad tuleb keema panna suht vähese veega, muidu jäätegi ootama, milla see vesi ära keeb ja keetma ei pea 4 tundi, saab 2-3 tunniga ka kenasti. Ka mee ja õli võib lisada peale tunnist keemist, mitte kohe. Mett võiks rohkem panna kui eelpool kirjas oli retseptis. Ja maitseks võib igasugu asju panna, köömneid näiteks või muud… Ja ärge lõpus kapsaid potti kinni kõrvetage – karamell!!!

  2. Ei tea kas viga minus, aga see mesi kadus küll kuskile ära ja kapsas jäi nagu kapsas ikka, igatahes minu kapsad ei karamellistunud. Ja meie pere maitsele oli selline kapsas natuke liiga hapu. Aga retsept on igatahes huvitav ja tasus ikkagi proovida:)