Hautatud lambaliha juurviljadega

800 g lambaribi
1 suur kaalikas
3 suurt porgandit
1 sibul
pipart
soola

1. Pruunista lambaribi pannil. Lisa sool ja pipar.
2. Puhasta ja tükelda kaalikas poolikuteks rõngasteks, porgandid ratasteks.
3. Pane pruunistunud lambaribi ahjupoti põhja, lao peale kaalikas ja porgand. Vahele veel veidi soola ja pipart.
4. Vala peale keev vesi ning aseta ahjupott kaanega 200°C ahju.
5. Toit on valmis kui liha ja juurviljad on pehmed.
6. Serveeri koos keedetud kartulite ja liha ning juurviljade vedelikuga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Hautatud lambaliha juurviljadega

  1. Pole veel proovinud kuid enne jõule teen ära.
    kõlab väga ahvatlevelt ja lapsepõlv tuleb meelde. pole iseseisvalt lambaliha kordagi teinud kuid soov on olnud pikaldane. annan maitseelamusest teada!