Tavalised kotletid

500 g hakkliha
1-2 mugulsibulat
3 viilu saia
3/4 kl vett või piima
1 muna
soola
pipart
riivsaia
praadimiseks õli

1. Eemalda saiaviiludelt koorik ja aseta need piima sisse ligunema.
2. Lisa hakklihale peeneks hakitud sibul, leotatud sai, muna, pipar ja sool. Sega ja sõtku tihe taigen.
3. Vormi märja käega ümara või pikliku kujuga kotletid, veereta riivsaias ja prae pannil mõlemalt poolt helepruuniks.
4. Serveeri juurde keedetud kartuleid või kartuliputru, hautatud köögivilja ja toorsalatit. Kastmeks sobib piima- või hapukoorekaste.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Tavalised kotletid

  1. Heips,
    Mul tuli kole kotleti isu peale ning muudkui küpsetasin. Enne olen elus ühe korra proovinud teha. Kuid kuna kotletid on minu vaieldamatu kulinaarne lemmik, siis tüdinesin ootamast, et keegi teine mulle neid küpsetaks. Nüüd siis oskangi -väga maitsvad tulid.