Ampsud taignas

2 muna
1 kl jahu
0,5 kl piima
100 g kooritud krevette
1 broilerifilee lõik
1 seafilee lõik
1 loomafilee lõik
1 sidrun
soola
tilli
oliiviõli

1. Sega taignaks muna, jahu, piim ja 0,5 tl soola.
2. Ribasta fileetükid 3-4cm pikkusteks ribadeks.
3. Kuumuta pannil õli.
4. Kasta krevetid ja fileetükid taignasse ja kuumuta õlis kuni taigen on muutunud kuldpruuniks.
5. Serveeri sidrunilõikude ja tilliga suurel vaagnal.

Sobib hästi dipikastmetesse kastmiseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Ampsud taignas

  1. Valmistusaeg just 15-20 min küll polnud, aga iseenesest ei ole ma vist nii häid asju tükk aega saanud. Väga super. Proovisin porgandiga ka, oii, see oli veel kõige parem, natuke magusat maitset… Aga fileetükid võiks eelnevalt soolaga läbi segada. Muidu jäävad maitsetud.