Hakkliharullid hiinakapsaga

hiinakapsa lehti
0,5 kg segahakkliha
1 muna
1 suu sibul (hakituna)
1-2 küüslauguküünt (hakituna)
1 suur paprika (hakituna)
basiilikut
musta pipart
soola
võid praadimiseks
1 pk rõõska koort kastme jaoks
1 sl jahu

1. Pane kapsalehed tulikuuma vette, et nad muutuksid
pehmemaks.
2. Sega hakkliha, muna, sibul, küüslauk, paprika, basiilik, sool
ja pipar ühtlaseks taignaks.
3. Vormi käte vahel keskmise suurusega hakklihasegust vorstikesed.
4. Nõruta kapralehed ja keera vorstikesed kapsalehe
sisse.
5. Prae kapsarulle pannil või sees mõlemalt poolt
kergelt pruuniks ja aseta nad potti.
6. Valmista tavaline vedelam rõõsakoore-jahukaste ja vala kapsarullidele, hauta tasasel kuumusel u. 20 min. Juurde paku keedukartuleid ja por-
gandi-apelsini toorsalatit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga