Tatra – singisalat

2 kl tatart
300 g keedusinki
pikk värske kurk
porrulauk
3 muna
hapukoor
majonees
pipar
sool

1. Keeda tatar, nõruta, jahuta.
2. Lõika sink väikesteks kuubikuteks.
3. Viiluta kurk.
4. Keeda munad. Purusta kahvliga peeneks.
5. Sega sink, kurk ja muna tatra hulka, lisa hapukoor ja majonees, maitse järgi peenestatud porrulauku, soola ja pipart.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Tatra – singisalat

  1. Ühest klaasist tatrast on küll (kui sa ei kavatse seda armeele valmistada).
    Mune võiks kolme asemel julgelt neli panna ja poolest kurgist ka täiesti aitab.
    Maitselt viie palli süsteemis 3.