Põrsapada mandariinidega

200 g seafileed
200 g sinki
150 g porrut
100 g sibulat
100 g porgandit
1 banaan
3 mandariini
õli praadimiseks
1 tl karrit, soola ja paprikapulbrit
1 dl puljongit
2,5 dl 10%-list koort

1. Lõika sealiha ja sink kuubikuteks.
2. Tükelda köögi- ja puuviljad suupärasteks tükkideks.
3. Kuumuta pannil õli ning pruunista selles liha ja sink, maitsesta karri, paprikapulbri ja soolaga, lisa puljong ja tükeldatud köögiviljad ning hauta toit pehmeks.
4. Pruunista teisel pannil kergelt banaani- ja mandariinitükid ning lisa potti, vala peale koor ja küpseta.
5. Serveeri rooga riisiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Põrsapada mandariinidega