Karrimaitseline lihapada

100 g võid
100 g peeneks hakitud sibulat
1 kg sea kaelakarbonaadi
50 ml jahu
1 l kuuma puljongit
300 g riisi
250 ml hapukoort
50 ml tomatipastat
1 sl soola
küüslaugupulbrit
sibulapulbrit
karripastat

1. Kuumuta või suures haudepotis ja hauta selles sibul pehmeks.
2. Sega omavahel kõik maitseained ja veereta saadud segus lihatükke, pruunista need siis pannil ja lisa potti. Lisa jahu ja hauta veel 3 minutit, vala peale puljong ning hauta 45 minutit tasasel kuumusel.
3. Lisa riis ja hauta veel 25 minutit.
4. Lõpuks lisa hapukoor ja tomatipüree ning hoia kaane all veel 5 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

55 kommentaari “Karrimaitseline lihapada