Vanapagana tshilliliha

750 g sealiha
2 sl valget veiniäädikat
1 sl sojakastet
1 suur sibul
4 küüslauguküünt
1/2 tl hakitud ingverit
3 sl õli
2-3 tshillipiprakauna
15 Kreeka pähklit
3/4 tl kurkumit
3 dl kanapuljongit
soola
pipart
1 tl karrit

1. Lõika liha parajateks tükkideks, piserda peale sojakastet ning veiniäädikat ja lase veidi seista.
2. Purusta sibul, küüslauk ja ingver ning kuumuta neid 3 – 4 minutit õlis. Lisa purustatud tshilli ja pähklid, siis kurkum ja karri, sega hästi läbi ja kuumuta veel paar minutit.
3. Lisa lihatükid, pruunista, vala peale puljong, maitsesta ja hauta kaane all ca 30 minutit. Serveeri keedetud sõmera riisiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga