Sealihapada ploomide ja aprikoosidega

2 küüslauguküünt
300 g sea sisefileed
1 sibul
1 sl jahu
2 dl puljongit
50 g musti kuivatatud ploome
50 g kuivatatud aprikoose
150 g suvikõrvitsat
1 punane paprikakaun
soola
pipart
paprikapulbrit
praadimiseks võid

1. Kuumuta pannil või, prae selles purustatud küüslauk, sibulaviilud ja 2 cm paksused lihatükid, lisa jahu, küpseta 2-3 minutit ja vala puljong peale.
2. Lase segu keema tõusta, lisa siis paprika- ja suvikõrvitsatükid ning hauta paar minutit.
3. Lisa ploomid ja aprikoosid, hauta toitu tasasel tulel veel umbes 5 minutit, maitsesta ja serveeri keedetud sõmera riisi või keedukartulitega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga