Lambakints vahemerepäraselt

1 lambakints (esi- või taga, või osa kintsust)
rosmariini (kuivatatud)
soola
0.5-1 küüslauk
tüümiani
oliiviõli

1. Puhasta küüslauguküüned, suuremad lõika pikuti pooleks.
2. Paiguta küüned kintsu sisse, tehes terava noaga augud ette.
3. Määri kints soola ja rosmariiniga, rosmariini võib ikka üsna ohtrasti olla. Suru soola ja rosmariini ka küüslaugu jaoks tehtud aukudesse
(Kergem on seda puru peale määrida, kui kausikeses segada sool ja maitseained õliga)
4. Kintsu sisse soovitan lükata praetermomeetri, siis on selge millal liha valmis (70°C juures).
Põhimõtteliselt on eriti snoob lammast süüa veidike verisena, kints on igal juhul pehme, aga siis ei oska parajat sisetemperatuuri ütelda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga