Milaano põrsapada

300 g seakamarat
1 sl oliiviõli
1 sl võid
2 suurt sibulat
300 g sardelle
1 kg seafileed
1,25 dl kuiva valget veini
2 varssellerit
1 kg kapsast
1 l puljongit
soola
musta pipart

1. Keeda kamarat umbes 1 tund.
2. Samal ajal peenesta sibul, viiluta sardellid, tükelda liha ning lõika ribadeks ka varsseller ja kapsas.
3. Lõika keedetud ja jahtunud kamar ribadeks.
4. Kuumuta potis õli koos võiga, hauta selles sibul ning lisa kamararibad, sardelliviilud ja sealihatükid. Prae need kergelt läbi ja lisa vein. Hauta, kuni vein on aurustunud, siis tõsta liha- ja vorstitükid potist välja ning asemele pane köögiviljad. Vala neile umbes 2 dl puljongit ning hauta ca 30 minutit.
5. Tõsta lihad-sardellid potti tagasi, maitsesta soola ja pipraga, vala peale ülejäänud puljong ning hauta kaane all veel umbes 30 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga