Sealiha tomati-paprikakastmes

400 g sealiharibasid
1 paprikakaun
1 sibul
veidi õli
3,5 dl tomatimahla
1 tl purustatud ingverit
250 g külmutatud köögiviljasegu
1 sl maisitärklist
1,5 sl mett
2-3 sl punast veiniäädikat
paprikapulbrit
tshillimaitseainet
soola

1. Kuumuta pannil õli ja prae selles kergelt liharibasid, tõsta need siis kõrvale.
2. Aja pann uuesti kuumaks ja prae selles õlis ka sibula- ja paprikaviilud, vala juurde tomatimahl, ingver ja maitsesta soolaga. Lisa lihatükid ja hauta 10 minutit.
3. Lõpuks lisa külma veega segatud maisitärklis, mesi ja veiniäädikas. Maitsesta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Sealiha tomati-paprikakastmes

  1. Kuna olen vilets kokk, siis on mul küsimus maisitärklise kohta. Mida head see teeb?
    Teiseks.Mida peale hakata külmutatud aedviljaga? (Seda seletuses ei ole).