Sealiha oliividega

500 g sealiharibasid
soola
1 porru
2 porgandit
2 erivärvilist paprikapoolikut
150 g oliive
100 g külmutatud herneid
3 sl tshilliketshupit
3 dl vett
2 tl maisitärklist

Marinaad:
3 sl oliiviõli
2 sl veiniäädikat
1 sl sojakastet
1 tl rohelist pipart
Cayenne’i pipart
1 küüslauguküüs

1. Sega marinaadiained kõik kokku.
2. Lõika lihast viilud, riputa neile pisut soola ja vala marinaad peale. Lisa ka paprikaribad, oliivid, porrurõngad ja porgandiviilud, sega kergelt läbi ja jäta tunnikeseks seisma.
3. Kuumuta pannil maitsestunud liha-köögiviljasegu, hauta seda 5-6 minutit. Lisa siis tshilliketshup ja vesi, hauta veel kümmekond minutit, lõpuks lisa külmutatud herned, soovi korral paksenda maisitärklisega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga