Siidris hautatud sealiha

400 g sealiha
2 sl tshilliketshupit
1 sl sojakastet
1 sibul
2 porgandit
1 paprika
1 väiksem suvikõrvits
1 küüslauguküüs
1 sl tomatipastat
1 sl balsamiveiniäädikat
3 dl õunasiidrit
paksendamiseks tärklist

1. Lõika sealiha peeneteks ribadeks ning sega tshilliketshupi ja sojakastmega. Lõika köögiviljad peeneteks ribadeks.
2. Kuumuta pann, prae sellel kiiresti sealiharibad ja lisa siis köögiviljaribad, hauta 2-3 minutit, lisa tomatipasta, veiniäädikas ja siider, sega ja kata kaanega. Hauta tasasel tulel umbes 10 minutit, paksenda tärklisega ja lõpuks lisa toidule purustatud küüslauk.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

59 kommentaari “Siidris hautatud sealiha

  1. Andra Ant Olustverest

    Et see tuli sellise väljanägemisega et ajas oksele ja lõi mul põhja alt nii et proovige järgi.