Indoneesiapärane köögiviljapada

1 suur keedetud kartul
1 keskmine porgand
125 g kapsast
125 g rohelisi ube
1 suurem mugulsibul
2 sl õli
2 sl rohelist sibulat
1 tl purustatud küüslauku
1/2 tl hakitud tshillipipart
1 tl hakitud ingverit
1 tl purustatud koriandrit
1 tl kurkumit
5 dl 10%-list rõõska koort

1. Kuumuta pannil õli, prae selles purustatud küüslauk, till, ingver ja maitseained, lisa veidi koort ja prae paar minutit.
2. Nüüd lisa ülejäänud koor, kartulisektorid, õhukesed porgandiviilud ja rohelised oad, maitsesta soolaga ning hauta tasasel tulel aeg-ajalt segades.
3. Edasi lisa peenikesteks ribadeks lõigatud kapsas ja hakitud roheline sibul, hauta kaane all pehmeks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga