Hakklihapada ananassiga

250 g hakkliha
1 paprika
1 suvikõrvits
2 sl sojakastet
2 dl vett
2 sl õli
1/2 tl karrit
1/2 tl kaneeli
pisut tshillipulbrit
1 õun
100 g külmutatud köögivilju
1 küüslauguküüs
150 g konservananassi

1. Kuumuta pada või pann ja pruunista selles hakkliha.
2. Lisa sojakaste, vesi, karri, kaneel ja tshilli, siis hakitud sibul ja paprikakuubikud.
3. Edasi lisa roale külmutatud köögiviljatükid ja ananassitükid.
4. Koori õun ja suvikõrvits, eemalda seemned, tükelda ja lisa mõlemad toidule.
5. Lõpuks lisa purustatud küüslauguküüs. Hauta kaane all umbes 5 minutit, vajadusel paksenda nisu- või kartulijahuga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga