Lihapallipada

300 g hakklihapalle
1 mugulsibul
2 küüslauguküünt
1 paprikakaun
1 väiksem lillkapsas
1 väike brokoli
100 g suitsusinki
1 dl tomatimahla
100 g keedetud riisi
2 sl võid
soola
tshillimaitseainet
1 tl fariinisuhkrut
vett

1. Kuumuta potis või, hauta selles esmalt hakitud küüslauk, sibul, paprika ja suitsusink, lisa tomatimahl ja 1/2 klaasi vett.
2. Edasi lisa lillkapsa- ja brokkoliõisikud, hauta 3 minutit, lisa siis maitseained, konservananass, lihapallid ja fariinisuhkur. Hauta veel 2-3 minutit, ning vahetult enne serveerimist sega toidu hulka keedetud riis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

3 kommentaari “Lihapallipada

  1. mhm..kuidagi väga segane see seletus….Kas hakklihapallid on juba eelnevalt valmis tehtud ning brokoli ja lillkapsas ju ei haudu 3 või 6 minutiga pehmeks. ??!!