Poissmehe potiroog

100 g sinki
100 g viinereid
100 g sardelle
5-6 keedetud kartulit
1 mugulsibul
2 küüslauguküünt
soola
pipart
1 sl võid
1 dl riivjuustu
1 muna
2-3 sl hapukoort

1. Prae singi-viineri-sardellitükid potis või pannil kuumas võis koos hakitud sibula ja küüslauguga.
2. Klopi muna lahti, maitsesta soola ja pipraga ning sega hulka hapukoor ja riivjuust.
3. Lisa pannile vorstide-sinkide juurde keedukartuliviilud, vala peale muna-hapukooresegu. Keera kuumus maha ja jäta toit kanne alla järelkuumuses küpsema.
4. Umbes 5 minuti pärast raputa toidule hakitud peterselli ja serveeri.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

51 kommentaari “Poissmehe potiroog