Läätsehautis

1/2 kg läätsi
1 tükeldatud suur mugulsibul
1 tükeldatud punane paprikakaun
4-5 purustatud küüslauguküünt
1/2 l vett või puljongit
2,5 dl purustatud tomatit
1 dl oliiviõli
0,5 dl punast veiniäädikat
loorberileht
purustatud musta pipart
värsket tüümiani
serveerimiseks keedetud riisi, soovi korral ka peekonikuubikuid

1. Pese ja keeda läätsed.
2. Küpseta pannil küüslauk, paprika ja keedetud läätsed, lisa vesi või puljong ja purustatud tomatid. Keeda umbes 1/2 tundi.
3. Lisa maitseained ja ürdid, hauta kaane all eel umbes 1/2 tundi, serveeri keedetud riisiga, soovi korral lisa 100 g praetud peekonikuubikuid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Läätsehautis