Lõhe toorjuustu kastmes

1 kg lõhefileed
2 suuremat mugulsibulat
0,5l 35% koort
1 karp (250g) toorjuustu (Creme bonjour krevetiga)
maitsestamiseks küüslaugusoola
piprasegu

1. Puhasta lõhefilee luudest ja eemalda nahk, lõika filee umb. 5cm laiusteks tükkideks, aseta kala kõrgete servadega ahjupannile.
2. Lõika sibulad ratasteks ja laota rattad kalale, peale raputa kyyslaugusoola ja piprasegu.
3. Sega toorjuust koorega kokku ja kata kala sellega.
Küpsetamine temperatuuril 200°C umbes 20 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

8 kommentaari “Lõhe toorjuustu kastmes

  1. Lihtsalt fantastiline roog. Imelihtne valmistada ja uskuge mind see toit võidab iga mehe südame!…hehehee

  2. Tegin ka ja tõesti väga hea on, isegi jahtunult oli supper, mulle maitses isegi siis rohkem. Külalised kiitsid ja võtsid ka retsepti!