Pannkoogid spinatitäidisega

PANNKOOGITAIGEN:
1 dl jahu
3 dl piima
2 muna
1/2 tl soola
õli küpsetamiseks

TÄIDIS:
1 suurem hakitud küüslauguküüs
150 g shampinione (lõika viiludeks)
2 sl võid
2 sl jahu
375 g spinatit (keeda)
2 dl rõõska koort
riivitud muskaatpähklit
soola
musta pipart
3-4 sl riivitud juustu, peale raputamiseks

1. Valmista ülepannipannkoogid.
2. Pruunista küüslauk ja shampinjonid kastrulis või pannil.
3. Puista sekka jahu, sega.
4. Lisa spinat ja rõõskoor.
5. Lase keeda paar minutit, maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga.
6. Täida pannkoogid ja puista üle juustuga.
7. Küpseta ahjus 8-10 min 225°C juures.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga