Kreeka lihaleib

1 dl riisi
1,5 dl vett
0,5 tl jämedat soola

500 g hakkliha (looma-sea)
1 muna
1 dl piima
1 tl jämedat soola
värskelt jahvatatud musta pipart

TÄIDIS:
2 sl värskelt hakitud peterselli
0,5-1 küüslauguküüs
1 mugulsibul
100 g feta juustu
20 g võid

1. Keeda riis.
2. Sega omavahel hakkliha, muna, piim ja maitseained.
3. Lisa ka riis.
4. Sega omavahel petersell, küüslauk ja sibul.
5. Pudista feta juust ka sekka.
6. Määri ahjuvorm rasvainega või kasuta küpsetuspaberit.
7. Aseta lihasegu ja täidis vaheldumisi ahjuvormi, lihasegu olgu viimane, vormi leiva kuju.
8. Määri lihaleib üle võiga.
9. Küpseta ahju keskel 200°C juures 60 minutit.
Serveeri kurgi-küüslaugusalati ja ahjukartulitega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga