Paprikasalat kapparitega

7-10 punast või kollast paprikat

KASTE:
2 kooritud tomatit
5 lehte värsket basiilikut (võib ka kuivatatud)
10 lehte värsket münti (võib ka kuivatatud)
1 hakitud küüslaguküüs
1/2 sl sidrunimahala
2 sl oliiviõli
soola
pipart

2 sl soolatud kappareid
peterselli

KASTE:
1. Hõõru kooritud tomatid läbi sõela.
2. Haki basiilik ja münt.
3. Sega kõk koostisosad, maitsesta soola ja pipraga.

1. Lõika paprikasse ava ja puhasta seemnetest.
2. Grilli paprikaid ahjus ca 10 minutit, pööra neid selle aja jooksul ca 2-3 korda, siis ei lähe paprikad mustaks.
3. Seejärel aseta paprikad plastikkotti, sulge ning hoia seni kuni need on jahtund.
4. Koori paprikatelt nahk, lõika pikad viilud ja aseta ümarale taldrikule nagu päike.
5. Vala kaste paprikaviiludele.
6. Kaunista soolatud kapparite ja peterselliga.
Sobib eelroaks koos kiire itaalia valgeleivaga (vt. retsepti).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga