Lavashirull tuunikalaga

1 lavash
1 väike purk kodujuustu
1 väike purk tuunikala vees
1 suur karp sulatatud juustu “Merevaik”
1 keedetud muna
1 u. 20 cm jupp porrut

1. Määri lavash sulatatud juustuga.
2. Sega kausis kokku kodujuust, tuunikala, hakitud keedumuna ja õhukesteks rõngasteks lõigatud porru.
3. Jaota täidis juustuga määritud lavashile ja keera tihedalt rulli.
4. Jäta paariks tunniks külmkappi seisma. Veel parem – tee eelmisel päeval valmis ja hoia üleöö külmkapis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

12 kommentaari “Lavashirull tuunikalaga

  1. Veel sobiks laotada sulajuustuga määritud lavashile lehtsalati lehti ja täidisele lisada väikesteks tükkideks hakitud tomati viljaliha. :)