Kodune pada Mexico moodi

300 g hakkliha
1 porgand
3-4 kartulit
1 mugulsibul
1 küüslauguküüs
1 pakk külmutatud Mexico segu
soola
pipart
vett
10%-st rõõskoort

Pruunista pannil hakkliha, lisa sinna tükeldatud sibul ja küüslauk. Prae 5 min. siis lisa tükeldatud porgand. Kalla peale nii palju vett, et see kataks hakkliha. Veidi ajapärast lisa ka kuubikuteks lõigatud kartulid ning Mexico segu. Lisa ka maitseained. Hauta, kuin kõik on pehme. Soovi korral võib enne keetmise lõppu lisada rõõska koort.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Kodune pada Mexico moodi

  1. Külmutatud Mexico segu on sügavkülmutatud mehhikopäraste köögiviljade segu mais, paprika jne. mida müüakse valmisseguna poes.

  2. Mis on Mexiko segu? Kas seda segu lahtimötestada ei saaks? Vöibolla eestis müüakse mingit maitseainete segu, mille nimetus on “Mexikosegu”, aga millest see koosneb, on ta kuivaine, vedel kaste vms?