Grillitud verikäkk, õunad ja kaalikad

2 keskmist kaalikat (300-400 g)
iga sööja kohta 2 keskmist (mitte suurt) õuna
600 g verikäkki

Valge magushapu kaste:
200 g hapukoort
200 g majoneesi
50 g apelsini mahla
50 g vedelat mett
hakitud peterselli

Puhasta kaalikas ja lõika 3×4 cm suurusteks kuubikuteks
Pese õunad. Lõika verikäkk 3×4 cm suurusteks kuubikuteks. Aseta õunad, kaalikad ja verikäkk vaheldumisi grillvardasse. Grilli sütel varrast aeg-ajalt ettevaatlikult keerates 10 minutit. Vajadusel võid õunu ja kaalika kuubikuid enne grillimise lõpetamist pintseldada ka vedela meega. Serveeri vardas koos lisanditega.

Kaste:
Sega kastme ained omavahel kokku. Maitsesta ja lase kastmel kuni 20 minutit seista. Enne serveerimist kaunista kaste hakitud petersellilehtedega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga