Kerged muffinid

4,5-5 dl jahu
300 g jogurtit või hapupiima
2 dl suhkrut või siirupit
100 g sulatatud margariini
1 tl soodat
lisada võib veel:
vanilli essensi
muskaati
kaneeli
ingverit
rosinaid
nelki

1. Sega jahu, jogurt või hapupiim, sulatatud margariin, suhkur ja sooda ühtseks suhteliselt paksuks massiks.
2. Kui on siis võiks lisada veel vanilli essensi umbes 10 tilka.
3. Jagada parajad portsud paberkorvikestesse (kui neid ei ole võib ka küpsetada ühtse koogina).
4. Küpseta ahjus 170°C juures 20-25 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

44 kommentaari “Kerged muffinid

  1. tgelt ple mõtet vanilli essentsi panna, sest need aurustuvad kuumas niikuinii ära. Selle asemel võib lisada vanillisuhkrut.

  2. Tehke mulle selgeks, kuidas taigna valmistamiseks on võimalik kulutada üks tund ? Minu arust võtab nende ainete omavahel kokku segamine ca 10-15 minutit ?

  3. head oli nad tõesti, aga vanilli võiks natukene vähem olla,maitse asi… :), aga muidu saab sellest õpetusest iga loll aru! :):D

  4. Nii head muffinid tulid! pole elusees nii häid saanud! soovitan väga! aga ex asi oli küpsetajas kaa! 😀 ja väga täpselt on kõike kirjeldatud.. olen tõeline nende muffinite fänn!