Halvaa – pohlarullbiskviit

Biskviitpõhi:
4 muna
1,5 dl suhkrut
0,75 dl nisujahu
3 sl kartulitärklist
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
2 dl pohli
3 sl suhkrut
70-100 g halvaad
250 g (kreemjat) kohupiima
1 dl vahustatud 35%-list rõõska koort

Kate:
1 dl 35%-list rõõska koort
0,5 tl vanillsuhkrut
1 dl pohli

1. Vahusta munad suhkruga paksuks heledaks vahuks. Sega kuivained omavahel ja sõelu ettevaatlikult segades munavahu hulka. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta umbes 8 minutit 225°C ahjus.
2. Kummuta küpsenud põhi suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ja lase jahtuda.
3. Püreesta pohlad, lisa suhkur. Peenesta halvaa. Sega kõik täidiseained omavahel ja määri biskviitpõhjale. Keera küpsetuspaberi abil rulli ning tõsta serveerimisalusele (liitekoht allpool).
4. Vahusta rõõsk koor vanillsuhkruga ning määri rullbiskviidile. Kaunista pohladega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Halvaa – pohlarullbiskviit