Pizzabiifsteekid

3 sl riivsaia
1,5 dl piima
500 g loomahakkliha
1 muna
1 sl hakitud mugulsibulat
1,5 tl soola
20 g margariini

KASTE:
1 hakitud mugulsibul
1 pressitud küüslauguküüs
250 g shampinjone
20 g margariini
1 purk nahata konservtomateid (400 g)
1 sl tomatipüreed
1 tl oregaanot
1 tl soola
pipart

1. Riivsai segada piimaga.
2. Hakkliha segada riivsaia-piimasegu, muna, sibula ja soolaga.
3. Lihasegust vormida kotletid, pruunistada pannil margariinis.

KASTE:
1. Sibul, küüslauk ja shampinjonid pruunistada margariinis pannil.
2. Lisa tomatid, tomatipüree ja maitseained.
3. Keeda kastet tasasel tulel ca 5 minutit.
4. Vala biifsteekid üle kastmega.

Serveeri pasta või riisiga ning värske salatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Pizzabiifsteekid